Mevrouw Schaap blogt!

Eindelijk is het zover! Ook Mevrouw Schaap blogt. Over de mooie producten die ik heb uitgekozen voor mijn webwinkel maar ook over leuke dingen die ik heb gespot op het web of in een “stenen” winkel. En het leukste van allemaal natuurlijk over de dingen die ik beleef met mijn dochter Esmée.

Laat je een reactie achter? Ik hoor graag wat je ervan vindt.

Esmée helpt mama met de webwinkel

 

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s