Duurzaamheid en het goede doel voorop!

Tijdens mijn speurtocht op het internet kwam ik terecht bij Cheepa.nl. Op deze site wordt tweedehands speelgoed aangeboden. Een goed initiatief om het hergebruiken van tweedehands artikelen te stimuleren. Duurzaamheid staat voorop!

Mijn dochter is nog maar anderhalf jaar en zij heeft al een grote hoeveelheid speelgoed verzameld. Nou ja, dat heb ik gedaan… Ondanks dat mama veel producten verkoopt met een hoog knuffelgehalte is er bij ons veel leerzaam speelgoed in huis. Zo leuk om te zien hoe snel een kind, ook zo jong al, dingen leert. Maar goed, wel veel dus. Normaal gesproken ben ik van het weggooien. Deze site heeft me aan het denken gezet. Zonde toch, ik ga ook voor duurzaam. Dan kan ik er iemand anders nog blij mee maken.

Neem ook eens een kijkje op Cheepa.nl. Want naast duurzaamheid staan ze ook voor het goede doel: KiKa. Je kunt je oude speelgoed doneren, twee vliegen in één klap. Wat een goed initiatief!

Cheepa.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s