Gespot Blindmice: Sokjes altijd kwijt?

Er is altijd wel één weg: sokken! De woordjes tenen en sokken zijn op dit moment erg geliefd bij Esmée. Het leukste is natuurlijk de sokjes uittrekken. Maar de sokken weer aantrekken is nog een beetje te moeilijk. De sokjes raken zo dan ook wel eens kwijt. En al helemaal op de crèche. Ineens heb je een hele verzameling sokken waarvan je niet weet of je die nou zelf hebt gekocht. En nooit twee sokjes van  een zelfde paar.

 

Blindmice Dots

 

Blindmice heeft er wat op bedacht. Ze zijn er al een tijdje maar ze zijn zo leuk! Drie of vijf sokken in een pak die niet hetzelfde zijn maar qua kleur wel bij elkaar passen. Heerlijk combineren, dus mix and match de babysokjes. Super vrolijk en grappig!

 

Blindmice Wick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s