Zoobies, het leukste vakantiemaatje!

De vakantietijd is aangebroken. Dat betekend vaak een lange reis voor de boeg met kleine kinderen op de achterbank. Wat dan niet mag ontbreken is een Zoobie! Deze vrolijke knuffeldieren zijn meer dan alleen een knuffel. Wat dacht je van een heerlijk kussen en een superzacht deken? En dat allemaal in één! Ideaal voor onderweg. De deken is 84 x 140 cm en daardoor groot genoeg voor je kindje om een lekker dutje onder te doen.

Zoobie pets
Zoobie Tama de Schildpad

Fijne vakantie en veel knuffelplezier!

Zoobie Checho Cheetah

 

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s