Zoobies, het leukste vakantiemaatje!

De vakantietijd is aangebroken. Dat betekend vaak een lange reis voor de boeg met kleine kinderen op de achterbank. Wat dan niet mag ontbreken is een Zoobie! Deze vrolijke knuffeldieren zijn meer dan alleen een knuffel. Wat dacht je van een heerlijk kussen en een superzacht deken? En dat allemaal in één! Ideaal voor onderweg. De deken is 84 x 140 cm en daardoor groot genoeg voor je kindje om een lekker dutje onder te doen.

Zoobie pets

Zoobie Tama de Schildpad

Fijne vakantie en veel knuffelplezier!

Zoobie Checho Cheetah

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s