Warmteknuffels van Cherry Belly

Warmteknuffel Cherry Belly

Brrr… het wordt alweer koud buiten. Tijd om de warmteknuffels weer tevoorschijn te halen. Cherry Belly heeft een mooie serie knuffels met een hartvormig kersenpitkussentje in de buik. Deze is makkelijk op te warmen in de magnetron. Lekker warm en heerlijk zacht.

Warmteknuffel Cherry Belly
Warmteknuffel Cherry Belly
Warmteknuffel Cherry Belly Olifant
Warmteknuffel Cherry Belly Olifant

Voor de allerkleinsten heeft Cherry Belly een baby variant ontwikkeld. Niet te groot en ze zijn plat van vorm. Ideaal om op het buikje van de baby te leggen. Esmée heeft de eerste drie maanden veel last gehad van buikkrampjes. Met een warmteknuffel op haar buik werd dit gelukkig een stuk minder. Dus ook bij krampjes een echte aanrader.

En niet onbelangrijk, de knuffels zitten in een leuke box. Hierdoor zijn het ook mooie cadeautjes!

Cherry Belly Baby warmteknuffel konijn
Cherry Belly Baby warmteknuffel konijn
Cherry Belly Baby warmteknuffel liefheersbeestje
Cherry Belly Baby warmteknuffel liefheersbeestje

 

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s