Gouden knuffeltips

Esmée haar slaapmaatje is Mevrouw Schaap. Er ontstaat snel een hechte vriendschapsband tussen je baby en zijn knuffel of doekje. Tijd voor knuffeltips!

Knuffel Olifant Teddykompaniet

Knuffel Olifant Teddykompaniet

  • Laat je baby zelf kiezen. Misschien vind jij dat schattige konijntje zo leuk en kiest je kindje toch het vieze varkentje.
  • Het kwijtraken van de knuffel is een ramp. Je kindje kan in paniek raken en wil niet slapen. Je kunt het label van de knuffel voorzien van jouw contactgegevens. Wanneer iemand je knuffel vind weet hij bij wie hij moet zijn.
  • Het is dan ook verstandig om twee exemplaren te hebben van de favoriete knuffel van je kindje. Zo voorkom je drama’s. Wissel de beide exemplaren wel regelmatig af. Zo hoeft je baby geen verschil te merken.
  • De geur van mama en papa is vertrouwd. Je baby voelt zich veilig en geborgen bij jou. Neem de knuffel een aantal nachten bij jou in bed. De knuffel krijgt dan jou vertrouwde geur.
  • Wanneer je baby nog zo klein is lijkt een knuffel soms zo groot. Voor een veilige nacht kan je de knuffel wegnemen zodra hij slaapt. Zet de knuffel wel in het zicht van je baby. Zo wordt hij vrolijk wakker.
Knuffel Teddy Hond Teddykompaniet

Knuffel Teddy Hond Teddykompaniet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s