Wallaboo, een veilig gevoel voor baby’s

Wallaboo knuffels

Een kindje raakt snel gehecht aan een knuffel of knuffeldoekje. Dit is niet vreemd. Mama is natuurlijk niet altijd in de buurt. Alleen in de box of alleen slapen. Dan heb je toch een maatje nodig? Deze kan een veilig gevoel geven en troost bieden.

Wallaboo heeft hiervoor de perfecte producten. Grappige knuffels en vrolijke doekjes. Makkelijk vast te pakken door kleine babyhandjes. En ontzettend zacht. Heerlijk om mee te knuffelen.

Wallaboo knuffeldoekjes Light
Wallaboo knuffeldoekjes Light

De standaard knuffeldoekjes zijn van katoen. Maar ook is er de “Light” variant van lichtgewicht katoen. Superzacht en luchtdoorlatend. Deze stof wordt steeds zachter na elke wasbeurt.

De inspiratie voor de naam Wallaboo komt van de Wallaby. Dit is een kleine Australische kangaroe. De baby Wallaby mag met mama mee in de buidel. Heerlijk zacht en veilig. Dit is precies het gevoel wat de producten van Wallaboo je baby geeft.

Wallaboo knuffels
Wallaboo knuffels

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s