Dingarings en Flipity Flops: Om vrolijk van te worden!

Rainbow Bal O.B. Designs

Naast het merk Safe Dreams hebben we nog een nieuw merk in onze webshop! Helemaal vrolijk worden we van de producten van O.B. Designs. O.B. Designs is een Australisch merk. De droom van de oprichtsters: babyspeelgoed en cadeaus ontwikkelen die niet alleen stijlvol, grappig en uniek zijn maar ook praktisch. O.B. Designs is erg milieubewust door het gebruik van gerecyclede materialen en een minimum aan plastic voor de verpakkingen. De producten worden fair trade gemaakt.

O.B. Designs Flipity Flop & Dingarings
O.B. Designs Flipity Flop & Dingarings

Dingaring

De Dingaring is het perfecte 3 in 1 babyspeelgoed! De originele Dingaring brengt een glimlacht op het gezicht van zowel baby’s als hun ouders. De natuurlijke houten bijtring, luxe zachte knuffel en zachte rammelaar is het perfecte cadeau voor pasgeborene en baby’s met doorkomende tandjes. Worden Moe de muis, Blue de vogel of Bonnie het konijn je baby’s beste vriendje?

Dingaring Blue Bird
Dingaring Blue Bird O.B. Designs

Flipitiy Flop

Een uniek cadeau met een liefdevolle boodschap. Kleurrijk, met verschillende stoffen en labels met een boodschap zoals “free hugs”, “love” en afbeeldingen van bomen, vredestekens en lieve karakters, dat zijn de Flipity Flops. Geïnspireerd door pure liefde, de natuur, vrede en de regenboog.

Rainbow Bal O.B. Designs
Rainbow Bal O.B. Designs
Flipity Flop Power of Love O.B. Designs
Flipity Flop Power of Love O.B. Designs

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s