Winactie Jonge Gezinnen

Ben je net als ik fan van Hoppy & Patch? Dat komt mooi uit! Deze maand geven we namelijk vijf knuffels weg via de site van Jonge Gezinnen. Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen op de site. En dat is het!

 

Safe Dreams Cot Wrap en Patch

Safe Dreams Cot Wrap en Patch

 

Voor wie Hoppy & Patch nog niet kennen, even voorstellen. Hoppy & Patch zijn de eerste “ademende” knuffels. Deze knuffels zorgen ervoor dat je kindje veilig kan slapen met een knuffel in zijn ledikant. Je kindje kan zelfs door de knuffel heen ademen. Deze zijn namelijk gemaakt van het speciale Safebreathe stof, ontwikkeld door Safe Dreams. De buitenkant bestaat uit 100% katoen en de binnenkant is gevuld met Hollowfibre. Dit is een hypoallergene vulling waarbij lucht in elke vezel is geperst tijdens het ontwikkelproces. Zelfs voor kindjes met een stofallergie worden Hoppy & Patch het beste maatje. De producten Safe Dreams zijn nieuw in Nederland en zijn exclusief bij Mevrouw Schaap verkrijgbaar.

 

Safe Dreams ademende knuffels Hoppy & Patch

Safe Dreams ademende knuffels Hoppy & Patch

 

Wil je kans maken op Hoppy of Patch? Doe dan mee aan de winactie en wie weet mag ik je blij maken met één van deze mooie knuffels. Succes!

 

Ademende knuffel Hoppy Safe Dreams

Ademende knuffel Hoppy Safe Dreams

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s