Makkelijk inbakeren met de nieuwe Easy Swaddle

Easy Swaddle Aden + Anais

Is je kindje onrustig? Heeft je kindje moeite om in slaap te vallen? Inbakeren geeft een veilig gevoel. Net als toen bij jou in de buik. Aden + Anais heeft naast de grote inbakerdoeken nu de Easy Swaddle ontwikkeld. De stof is ontzettend zacht en luchtdoorlatend. Door de stevige drukkertjes en het innovatieve ontwerp is inbakeren met de Easy Swaddle veilig. En zoals de naam al zegt easy, makkelijk dus. Je hoeft niet te vouwen zoals bij de inbakerdoeken. Gebruik van de Easy Swaddle wijst zich vanzelf.

Easy Swaddle Inbakerslaapzak Aden + Anais
Easy Swaddle Inbakerslaapzak Aden + Anais

Is de Easy Swaddle geschikt voor jouw kindje? De Easy Swaddle is geschikt voor de leeftijd van 0 tot 3 maanden. Of tot een lengte van 58 cm of gewicht van 6,3 kg.

Wij hebben Esmée ook ingebakerd. Hierdoor is het gelukt haar lekker te laten slapen. Helaas was de Easy Swaddle er toen nog niet. Dat had het natuurlijk een stuk makkelijker gemaakt. En de geweldige designs! Ook deze inbakerslaapzakjes zijn in mooie uitvoeringen te verkrijgen.

Wat is jullie ervaring met inbakeren?

Easy Swaddle Aden + Anais

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s