Verwen je mama!

In onze webshop hebben wij vele mooie producten voor pasgeboren baby’s. Voor mama’s to be geweldig natuurlijk. Uit eigen ervaring weet ik dat het heerlijk is om voor je baby te shoppen. Maar het is ook wel eens leuk om verrast te worden. Moederdag is daarvoor natuurlijk de perfecte dag. Verwend worden door papa en de jonge kindjes. Een ontbijtje op bed voor mama en een cadeautje voor de nieuwe wereldburger.

Moederdagaktie Mevrouw Schaap

En nu wordt het extra leuk. Mevrouw Schaap heeft een leuke moederdagaktie. Je koopt je favoriete producten met 10% korting met de code “mama”. Wij pakken de cadeautjes gratis voor je in!

Geef je wel aan dat het cadeautje ingepakt moet worden? Wij houden rekening met het milieu en proberen zo weinig mogelijk onnodig afval te creëren. We pakken een bestelling daarom niet standaard in. Maar een cadeautje moet er natuurlijk feestelijk uitzien!

Dus tijd om je mama te verwennen!

Moederdagaktie Mevrouw Schaap

De aktie loopt tot en met moederdag, zondag 12 mei. Tip: zo kun je je mama op moederdag zelf ook iets leuks uit laten kiezen.

Een gedachte over “Verwen je mama!

  1. Wat een leuke actie bij Mevrouw Schaap!
    Ik ga alvast een verlanglijstje samenstellen. Nu maar hopen dat ze thuis de hints en de rondslingerende lijstjes begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s