Wij staan in de Ouders van nu!

Mevrouw Schaap - Luxe babyproducten en originele kraamcadeaus

Wauw, we staan erin! In de nieuwe Ouders van nu. Trots zijn we dat de Rainbow Ball van O.B. Designs een mooi plekje heeft gekregen in dit mooie blad.

Mevrouw Schaap - Luxe babyproducten en originele kraamcadeausGeïnspireerd door de regenboog. Dat is natuurlijk duidelijk te zien aan de vrolijke kleuren van deze regenboogbal. Het is een “feel good” speelbal, gemaakt van luxe vilt met een rinkelende bel binnen in.  De diameter is 12 cm. Feel good omdat het een bal is met een liefdevolle boodschap. De bal bevat labels zoals “free hugs”, “love”, “peace out” plus afbeeldingen van bomen, vredestekens en lieve karakters. Kortom een uniek cadeau.

Wordt jij ook zo vrolijk van deze mooie regenboogbal?

 

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s