Baby’s en veilig slapen

Je wilt natuurlijk het beste voor je baby. En wanneer je net moeder bent maak je je snel zorgen over bijvoorbeeld of je baby wel genoeg slaapt en wel veilig slaapt. Voor de geboorte wordt je al geïnstrueerd hoe je dat laatste moet aanpakken. Geen dekbed, geen kussen, geen knuffels. Niets is eigenlijk goed genoeg. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat merken die veilige babyproducten hebben ontwikkeld om het slapen zo veilig mogelijk te maken. Denk maar eens aan Safe Dreams (knuffels en ledikantbumpers) of Aden + Anais. Deze laatste heeft geweldige slaapzakjes ontworpen. En kan natuurlijk niet ontbreken bij Mevrouw Schaap.

Baby slaapzakje Aden + Anais

Deze baby slaapzakjes zijn gemaakt van mousseline katoen. Deze stof is ontzettend zacht, licht, ademend en warmte regulerend. Dit laatste voorkomt oververhitting. En doordat je geen losse dekens hoeft te gebruiken is een veilige nachtrust gegarandeerd.

Eerlijk gezegd was ik eerst sceptisch om Esmée in een slaapzakje te laten slapen. Ik had daarom veel dekentjes ingeslagen. Maar Esmée bleek erg onrustig te slapen waardoor ze de ene keer aan de bovenzijde van haar ledikant lag en een andere keer helemaal aan het uiteinde. En met een dekentje is dat inderdaad niet veilig. Laat staan dat ze warm bleef. Een slaapzak was dan ook de uitkomst. Esmée heeft nu geen slaapzak meer nodig maar heeft altijd genoten van het veilige gevoel dat het haar gaf. Ze moest daardoor ook erg wennen toen ze geen slaapzak meer nodig had.

Baby slaapzakje Aden + Anais

De slaapzakjes van Aden + Anais zijn voor baby’s van 0 t/m 6 maanden. Of hou een lengte aan van 58-71 cm of gewicht van 4-8 kg.

En ik hoef het eigenlijk niet meer te zeggen maar de slaapzakjes zijn er natuurlijk weer in geweldige designs! Dat is zeker stylish verantwoord.

Baby slaapzakje lovely Aden + Anais

Slaap lekker kleintjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s