Hoppy & Patch staan in de krant!

Hoppy & Patch ademende knuffels, originele kraamcadeaus

Wie troffen wij aan in de babyspecial van de Leeurwarder Courant? Jazeker, onze Hoppy & Patch. Natuurlijk zijn we daar ontzettend trots op.

Hoppy & Patch ademende knuffels, originele kraamcadeaus
Hoppy & Patch in de Leeuwarder Courant

Ken je Hoppy & Patch nog niet? Even voorstellen.

Hoppy en Patch zijn ’s werelds eerste “ademende” knuffels. Veilig slapen staat bij Safe Dreams voorop. Daarom hebben ze de speciale stof  Safebreathe ontwikkeld. Je kindje kan zelfs door de stof heen ademen. Heeft je kindje een stofallergie? Geen probleem, Hoppy en Patch zijn allergie vriendelijk.

Ademende knuffels Hoppy & Patch
Ademende knuffels Hoppy & Patch

Valt de knuffel steeds buiten het bedje tijdens het slapen? Of zitten de armpjes of beentjes steeds klem tussen de spijlen van het ledikant? Safe Dreams heeft met dezelfde ademende stof ook de Cot Wrap ontwikkeld. Dit ledikantbumper zorgt voor een veilige nachtrust. Een rustige nacht voor je baby en dus ook voor jou.

Benieuwd naar de producten van Safe Dreams en hoe het zit met de speciale stof en natuurlijk de veiligheid? Alle informatie staat op onze site!

Geplaatst door

Mevrouw Schaap is dé leukste winkel met Baby-/ en Peutercadeaus en accessoires. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste dekentjes, de fijnste slaapzakken, de meest handige opbergers, de zachtste knuffels en nog veel meer! We hebben zelfs aan Mama gedacht! Ga gerust een kijkje nemen want wij denken dat je er wel blij van wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s