Goed nieuws!

Wij hebben goed nieuws voor de liefhebbers van de producten van Mevrouw Schaap. Een tijdje geleden hebben wij aangekondigd te gaan stoppen met de webwinkel. Tijdgebrek was de voornaamste reden om helaas te moeten stoppen. Dus… op zoek naar iemand die wel tijd heeft. Gelukkig heeft Claudia Fasseur aangegeven dit te hebben. Vanaf vrijdag 22 november zal Claudia met veel enthousiasme Mevrouw Schaap een nieuwe start geven. Wij willen Claudia alvast heel veel succes wensen! En onze klanten natuurlijk ontzettend bedanken voor de afgelopen 2,5 jaar! vakantie schaap 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s