En dan is het alweer bijna kerst!

IMG_0374 - kopie

Wat gaat zo’n jaar dan toch weer snel en wat is er weer veel gebeurd!
Als ik naar mijzelf kijk is de belangrijkste gebeurtenis uiteraard de geboorte van Rosalie op 20-02-2013
Daarnaast ben ik 40 geworden, ook dat is gebeurd voor je het weet… En dan richting het eind van het jaar ben je ook ineens Mevrouw Schaap.
Allemaal mijlpalen van het afgelopen jaar.

En nu mag ik dan aan de slag als Mevrouw Schaap! Tis wel even druk geweest met alles op een rij te zetten, eerst de webwinkel die gewoon lekker doordraait je eigen maken. Een Facebook pagina die je bij moet houden en dan nog de Twitter, Pintrest en deze Blog!
Ik ben dus nu mijn allereerste blog ooit aan het schrijven, ben toch wel benieuwd of het klinkklare onzin is of dat je het wel oké vindt.

Ik ben trouwens, voor degene die het nog niet gezien hebben, begonnen met het verkopen van 2 nieuwe merken, namelijk Fabulous Goose en Elodie Details beiden echt fantastisch! Mooie kwaliteit en de dekens zijn superzacht! De dekens van Fabulous Goose misstaan ook echt niet in je woonkamer… Jullie moeten maar even gaan kijken, zo gaaf!

mevr_schaap_kerst_facebookTerwijl je dan met de webwinkel bezig bent en je realiseert je dat het bijna kerst is moet je ook wat leuks doen, vind ik! Dus gebruik deze code lekker in de webwinkel!

Rosalie en ik wensen jullie een hele fijne kerst en een fantastisch 2014 toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s