Daar zijn we dan op de laatste dag van het jaar. En wat voor een jaar!

Het was er wel eentje met ups en downs maar die laatste ben ik toch wel heel snel vergeten als ik naar onze lieve, toch wat ondeugende dochter Rosalie kijk. Want haar geboorte was wel het hoogtepunt van 2013!

En nu is ze alweer 10 maanden brabbelt ze, kruipt ze, is altijd vrolijk en staat sinds een paar dagen! En ze vindt het gelukkig heel niet erg om met mama boodschappen te doen, met de kerst niet, gisteren niet. Ze vindt het een feestje! image

En dan nu op naar 2014, een jaar waarin ik heel hard aan de slag ga met de webwinkel. Er gaan wat merken verdwijnen, simpelweg of omdat er geen leverancier meer in Nederland is of omdat de leverancier zelf de verkoop in handen heeft.  Er komt aan het begin van het jaar in ieder geval een laatste stuks Sale dus dat kan erg interessant zijn. En er komen uiteraard ook weer nieuwe merken bij! Onlangs al Elodie Details, Fabulous Goose en nu net op de valreep Cara Caro, een merk met hele leuke kinderkoffertjes. Kortom er gaat nog genoeg gebeuren!

Rosalie, mijn vriend Richard en ik willen jullie een gezond en liefdevol 2014 toewensen!

image

Oud en Nieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s