Het is alweer even geleden sinds mijn laatste blog maar dat betekent niet dat ik stil heb gezeten!
Ik heb in Januari weer eens goed naar mijn webwinkel gekeken en een keuze gemaakt welke kant ik op wil. Waar ik graag naar toe wil is een completere webwinkel, niet dat ik ineens kleding ga verkopen of zo, nee, ik wil graag dat men behalve knuffels mij ook weet te vinden voor andere accessoires. Meer een aanvulling op wat ik al heb, dit betekent nieuw merken erbij, een bestaand merk wat uit bereiden en afscheid nemen van merken.
Leuke maar ook lastige keuzes.3sproutblog

We beginnen met het leuke, ik heb
3 Sprouts en Little Blond van Blond Amsterdam erbij gekregen. 3 Sprouts is een heel stoer merk wat ik privé al een tijdje gebruik. Ik ben dan ook echt heel blij dat ik het kan verkopen.
Het merk heeft behalve een stoer, decoratief uiterlijk ook veel handigheden. De opbergmanden zijn van een dusdanig stevig materiaal dat het niet als een plumpudding in elkaar zakt en ze zijn royaal genoeg om er al het speelgoed van je kleine in op te bergen. En dan Stroller Organizer deze is echt heel handig, alles wat je nodig het binnen handbereik, 2 vakken aan de zijkant afgezet met een soort neopreen waardoor het drinken van je kleine of jezelf redelijk koel blijft en in het midden een groot vak waar je veel in kan opbergen.

En dan Little Blond, nu ben ik al fan van Blond Amsterdam en toen ik half Januari tijdens de Kleine Fabriek (een vakbeurs) met hun in gesprek kwam was ik er eigenlijk gelijk van overtuigd dat ik dit ook wilde verkopen. Kwalitatief heel goed, designs heel mooi, een merk wat alles heeft wat ik belangrijk vind. Er zijn drie designs met fantastische namen als Pink Elephant, Lovely Fairy Tale en To the Circus en sinds vorige week te koop in mijn webwinkel.

Op het knuffelvlak wordt de collectie van Happy Horse wat groter, in de nieuwe lijn zitten zoveel leuke knuffels dat het bijna niet te kiezen is. Er staan al wat nieuwe knuffels online en de rest volgt in maart. Ik heb hierdoor wel het besluit genomen om te stoppen met Nattou, hoe leuk ik het merk ook vind maar met Teddykompaniet, O.B. Designs en Happy Horse heb ik, denk ik, al een mooie mix.

In Augustus krijg ik er nog een ander fantastisch merk bij, nOeser. nOeser is een nieuw Nederlands merk en ook weer heel compleet, van kleding tot beddengoed. Wil je vast een voorproefje kijk dan even op noeser.eu/nl/

Mochten jullie nou merken tegenkomen die waanzinnig leuk zijn, laat het mij dan weten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe merken.

Allemaal leuke, nieuwe dingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s