Onze dochter test uit!

Ik krijg vaak de vraag of ik nu echt alles test wat ik in de webwinkel verkoop. Wij testen zoveel mogelijk producten zelf, ik wil er namelijk zeker van zijn dat Mevrouw Schaap kwalitatief goede producten verkoopt.

Sommige producten kan ik uiteraard niet zelf testen maar dat laat ik dan graag door onze dochter Rosalie doen!
Deze keer heeft ze voor jullie de slabben van Elodie Details getest.

Deze slabben zijn onder andere met appelstroop, diverse soorten jam, vers fruit (liefst het rode soort) en spaghetti bolognese besmeurt, je kunt ze gewoon met een vochtig doekje afnemen en als ze heel vies zijn wassen op 40°.
Ik vind ze ideaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s