Soms moet je je mening herzien

Al weken heb ik mijn gedachten laten gaan over een aantal producten in mijn webwinkel en dat is lastig zat want alles is leuk en mooi. Maar eerlijk is eerlijk een aantal producten is in een webwinkel lastig te verkopen. Op een foto is vaak moeilijk te zien hoe leuk, schattig of kwalitatief goed een product is.

Ik had dus besloten dat ik wilde stoppen met zowel Fabulous Goose als Timboo, twee mooie merken die bij mij niet goed uit de verf komen. Fabulous Goose maakt echt fantastische dekens, fleece maar zo zacht. Het is van een topkwaliteit biologisch katoen gemaakt dus het blijft ook heel mooi. En dan Timboo superleuke speendoeken van Bamboo textiel, dus dat betekent ook superzacht maar ook ademend en vocht opnemend. Hoe kon ik nou afscheid nemen van twee merken waar ik stiekem een beetje verzot op ben….

En toen kwam er een mail van de leverancier…over Timboo… nieuwe speenknuffels…
AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Zijn ze niet leuk??? Ik kon geen afscheid nemen dus vanaf volgende week de nieuwe collectie van Timboo in de webwinkel!

En dan nog even terug naar Fabulous Goose, ik vind het zo’n mooi merk. Het heeft ook alles waar ik voor sta in mijn webwinkel kwaliteit, zacht, mooi, apart dus toch nog maar een keer gekeken en er achter gekomen dat ik ook hier geen afscheid van kon nemen. Deze mooie dekens toch ook maar ingekocht!

AfbeeldingAfbeelding

 Dus soms moet je je mening herzien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s