Red Collage
Aden + Anais heeft een nieuwe serie uitgebracht in samenwerking met RED.org. Een organisatie opgericht door o.a. Bono en die zich bezighoudt met het bestrijden van aids. Er worden namelijk nog steeds meer dan 700 kinderen per dag met HIV geboren! Dit aantal kan vrijwel naar nul. Eén behandeling, die slechts 40 cent per dag kost, voorkomt overdracht van moeder op kind.
Aden + Anais wil met deze (Red) Collectie bijdragen aan een Aids-vrije generatie.
10% van de omzet (verkoopprijs) van deze Limited Edition doneert Aden + Anais rechtstreeks aan het goede doel.
In deze serie zijn o.a. verkrijgbaar een 2 en een 4 pak swaddles, een dreamdeken, burpie slabben en een 3 pak musy’s. Naast dat dit weer een prachtige serie is van Aden + Anais, steun je ook een goed doel.

Speciale samenwerking Aden + Anais en Red.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s