Gaat het regenen of niet?

regenkap

Gaat het regenen of niet? Dat is de vraag die ik mij de afgelopen dagen veelvuldig heb gesteld. Nu vind ik het heerlijk om samen met onze dochter al wandelend wat boodschapjes te gaan doen, alleen weet je momenteel niet of je “overvallen” kan worden door een regenbui. Dus er staat een hele uitdragerij klaar luiertas check, boodschappentas check, paraplu voor moeders check, regenkap voor de kinderwagen check. Nu zullen een aantal van jullie denken, boodschappentas??? Je kunt je boodschappen toch onderin je wagen gooien!!?? Dat kan, ware het niet dat zo’n regenkap zo groot is, dat meer dan de helft van boodschappencapaciteit al gevuld is. Om heel eerlijk te zijn heb ik er een hekel aan om dat ding mee te zeulen en sta dus open voor een goed alternatief.

Ik verkoop, naast een heleboel andere merken, het merk Elodie Details nu heb ik al eens eerder geschreven hoe fantastisch ik hun babyspullen vind en dat ga ik nu weer doen. Elodie Details heeft namelijk een regenkap voor je wagen of buggy die je in een klein tasje ergens aan je wagen kunt hangen! Het materiaal is dun maar stevig, het is eigenlijk alsof je een regenjas over de hele wagen hangt. De hoes is ook royaal genoeg om je wagen of buggy in de slaapstand te zetten en heel prettig is de rits aan de rechter zijkant. Als het gestopt is met regenen kun je de hoes openritsen en opzij schuiven, geen natte bedoening meer onderin je wagen, ideaal. En deze kap heeft uiteraard ook een kijkvenster die je open en dicht kunt doen. Ik ben hier in ieder geval heel blij mee, ik hoop jullie straks ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s