Pink & Blue and What’s New???

Het hele jaar door heb je diverse vakbeurzen maar degene in het voor-/ en naseizoen zijn toch wel de belangrijkste. Want wat gaan de trends worden? Welke nieuwe merken, ideeën en andere innovatieve dingen zijn erbij gekomen? Iedereen die wat wil is van de partij! Ik ben dit beursseizoen alleen niet zo goed gestart… Zo heb ik de Najaarsbeurs in Utrecht gemist maar nog belangrijker de Kind und Jugend in Keulen… Oftewel ik had onze vakantie heel maar dan ook heel slecht gepland. Note to self, dit moeten we volgend jaar anders doen. Maar goed ik had nog meer leuke uitnodigingen en één daarvan was de Pink&Blue Trade Fair in Utrecht. Met als uitgangspunt; Baby, I’m from New York. En hoe leuk was dat! Een kleinschalige beurs maar genoeg te zien en onder het genot van kleine hapjes en drankjes is het altijd weer fijn om je leveranciers te zien en kennis te maken met eventueel nieuwe leveranciers. P&B

Zo had Annuska, van het merk nOeser, een heel leuk idee voor mij voor de Engeltjes-Bengeltjes beurs in Tilburg, dank nog daarvoor en door de dames van Fabs.World ben ik erg enthousiast geworden over hun merk! Ik hoop daar later wat meer mee te gaan doen. Het was dus goed om te gaan want het resulteerde weer in leuke nieuwe producten en zelfs een nieuw merk. Althans, het merk is niet nieuw maar wel in een nieuw jasje gestoken en daar hoort dan ook een nieuwe lijn bij. En ik was daar eigenlijk gelijk heel enthousiast over, oké ik weet dat er vele webshops zijn die het merk verkopen maar toch vond ik deze nieuwe lijn erg goed bij Mevrouw Schaap passen en gaan wij het dan ook vanaf eind oktober verkopen.

Jollein

En nu hoor ik je denken welk merk is dat dan??? Het merk is Jollein! Het merk Jollein is, na al die jaren, wel een begrip in Nederland en ze hebben onlangs een metamorfose ondergaan. Het logo is vernieuwd, de verpakkingen zijn vernieuwd, ze zijn druk bezig met de site aan te passen, bewuster bezig met de materialen kortom een compleet nieuwe lijn met bijbehorende uitstraling en wat vinden wij het mooi! We gaan beginnen met dekens, bijpassende lakentjes en slaapzakken en hopen de collectie dan langzaam aan uit te bereiden en dan binnenkort ook hun label Little Naturals toe te kunnen voegen. Uiteraard hebben we nog meer inkopen gedaan dus ga gauw naar de site om te kijken! En dan maak ik mij op voor de volgende beurs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s