Een jaar geleden werd alles anders, een jaar geleden ging ik eindelijk doen waar ik blij van werd en nog steeds elke dag blij van word, een jaar geleden heb ik de webwinkel Mevrouw Schaap overgenomen en ik heb er nog geen dag spijt van gehad! Wat gaat de tijd toch snel, het is heel cliché maar het is echt zo, voor mijn gevoel zaten Sjoukje en ik nog maar een paar maanden geleden hier aan de keukentafel de boel over te dragen alleen dat is dus al een jaar geleden! En wat hebben we veel gedaan in dat jaar, zo hebben we de webwinkel qua assortiment wat breder getrokken zodat je niet alleen voor knuffels en knuffeldoekjes terecht kunt maar eigenlijk voor bijna alles wat je aan accessoires nodig hebt voor je kleintje. We hebben naast de mooie merken die we al hadden een paar prachtige merken bij gekregen zoals Elodie Details, mooi, fleurig, apart. Fabulous Goose super mooie tijdloze dekens, een plaatje voor de kinderkamer of gewoon in de woonkamer. En onze laatste toevoeging Jollein, een vertrouwd merk waar we ons assortiment nog verder mee kunnen uitbreiden. We hebben van Jollein naast het beddengoed nu ook de badcapes, commodemandjes en waskussenhoezen aangeschaft zodat je van je kinderkamer een mooi geheel kunt maken! Dit alles is verkrijgbaar in de kleuren Pink, Blue, Jade en Grey. Die laatste kleur is een hele mooie antraciet grijs, heel chique.

Jollein Grey

Naast nieuwe producten hebben we ook nog heel veel ander leuks gedaan, zo was Mevrouw Schaap onder andere te vinden op de Paasmarkt en Farmfair beiden in Voorschoten en drie weken geleden nog op de Engeltjes-Bengeltjes Beurs in Tilburg. Wat was dat leuk! Zeker om andere webwinkels uit dezelfde branche te ontmoeten! We hadden een super plek met hele gezellige buren, Villa Knus stond naast ons http://www.villaknus.nl super web-/winkel waar je naast kleding en gepersonaliseerde geboortewiegjes ook meubels voor de kinderkamer kunt krijgen en Beessies stond schuin tegenover ons, met geweldige schilderijen en andere beschilderde dingen zoals een opbergbox of een stoeltje http://www.beessies.com. En het was heel leuk om Maaike van Stoelsprookjes eindelijk eens live te zien! Al veelvuldig email en fb contact en dan nu in het echie. Stoelsprookjes verkoopt o.a mooie kappen voor je Maxi Cosi http://www.stoelsprookjes.nl Maar het allerleukste van dit soort evenementen is dat je contact hebt met de mensen die je product kopen want dat is en blijft spannend, maak ik de juiste keuze qua inkoop… Heel eerlijk soms niet… Maar dan moet je daar ook weer afscheid van durven nemen.

eb

En dan nog wat; hoe gaaf was het om in het blad Ouders van Nu en de Ditjes & Datjes te verschijnen! En om Mevrouw Schaap ineens op diverse blogs voorbij te zien komen! Echt te gek! Het was echt een geweldig jaar! Maar het kalenderjaar is nog niet voorbij. We zijn nu in ieder geval lekker bezig met Sinterklaas en daarna door naar de Kerst we staan van 17 t/m 21 december op de kerstmarkt in Leiden maar daar later meer over.

Nu hoor ik een aantal mensen denken; waarom heb je het over we… Ik heb het over we omdat ik dit niet allemaal kan doen zonder hulp en steun van mijn vriend en familie. Ik wil jullie ook heel erg bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan het afgelopen jaar!

Een jaar geleden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s