Mevrouw Schaap gaat Live!

Altijd al een aantal producten beter willen bekijken? Dat kan nu!

Vanaf vandaag zijn wij in ieder geval 2 maanden te vinden in Den Bosch. En nee we gaan daar geen winkel of Pop-Up store beginnen, zou op zich geen verkeerd idee zijn want Den Bosch is een shopstad bij uitstek! Wat gaan wij dan wel doen? In de Vughterstraat zit een winkel, Webshops Only concept store en de naam zegt het eigenlijk al, bestaat uit alleen maar webwinkels. Als webwinkel huur je daar een kast of een plank en kun je deze inrichten zoals je het zelf wilt. Wij vonden dit zo’n leuk idee dat we twee weken geleden zijn gaan kijken en direct hebben besloten dat wij een kast wilde. Maar wat ga je dan meenemen? Lastig!WP Collage

Je kunt het volgende bij Webshops Only vinden:

Diverse opbergzakken en wasmanden van 3 Sprout
Deze zakken zijn door hun formaat en stevigheid fantastisch voor op de kinderkamer of de woonkamer

Het hele assortiment van nOeser, slaapzakken, slaapjurkjes 0-6 mnd, dekentjes en waskussenhoezen gemaakt van biologisch katoen, daardoor voelt het super zacht aan!

Thee van Tafelgut Happy Mummy, Mama’s take a Break thee, Earl Grey en uiteraard With Love zijn de theesoorten die we daar gaan laten zien.

We nemen ook wat dekens van Jollein mee, we hebben van de cable lijn de gewone ledikantdekens en de teddydekens neergelegd.

En als je genomineerd bent voor Baby Product van het jaar verdien je als Baby Shower Glove natuurlijk ook een mooi plekje.

Flipity Flop speelballen van O.B. Designs blijven een leuk en gewild kraamcadeautje en mogen dan ook zeker niet ontbreken.

De koffertjes van Cara Caro zijn super daarom hebben we verschillende sets meegenomen

En uiteraard knuffels! We hebben schaapje Sharon, muis Mindy en Konijn Reece van Happy Horse meegebracht en de Teddy Cream honden van Teddykompaniet mogen daar dan ook niet ontbreken!

En weet je wat nou het leukste is over een paar weken zou er zomaar weer een heel ander assortiment kunnen liggen!

2 gedachtes over “Mevrouw Schaap gaat Live!

  1. Wat een leuk concept om aan mee te doen. En mensen ‘live’ kennis te laten maken met je producten! Ik ben erg benieuwd wat het je gaat brengen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s