ShowUp

 

Wat kan een mens toch blij worden als je op een beurs zoals de ShowUp van 1 en 2 februari loopt! De ShowUp is een vakbeurs die weer een hoop inspiratie met zich meebrengt voor het komende seizoen en omdat het niet alleen gebaseerd is op kinderen maar op werkelijk van alles, ga je ook anders denken. Want waarom zou ik niet iets meer items inkopen die behalve in de kinderkamer ook leuk in de woonkamer staan en andersom natuurlijk!

Showup Collage

Ik heb zoveel moois gezien qua woonaccessoires waarbij ik alleen maar kon denken A. Ik wil het zelf en B. Volgens mij past dit ook leuk in de kamer van Rosalie (onze dochter van bijna 2)
Van het merk The Go’ Round heb ik fantastische woonkussens met een gehaakte bovenkant gezien en bijpassend sprei, geweldig! En bij Mrs Bloom was het ook al zo leuk. Maar goed ik moet mij natuurlijk toch een beetje focussen op de baby- /en kindermerken. Dus even bij Ollie + JeuJeu langs geweest, super merk niet alleen de knuffels maar alles wat er omheen zit. Uiteraard even langs bij Fabulous Goose om te zien of zij nog leuke nieuwe dingen hebben of gaan krijgen, om vervolgens te verliefd naar de vossendeken te kijken. Wat is die toch mooi! En ik kon het niet laten om een kijkje te nemen bij Dynamic Comfort. Zij hebben een eigen lijn en zijn leverancier van Klippan en nu ben ik al een tijdje weg van dit merk. Al een jaar loop ik er omheen te draaien want ik verkoop tenslotte Fabulous Goose…. maar ik ga het toch doen! Vanaf deze week hebben wij ook Klippan in onze webshop niet alleen voor de kinderen want ik kon het natuurlijk niet laten, we hebben speciaal voor mama een paar mooie plaids ingekocht en daar worden we nou zo blij van!

Naast de woonaccessoires, alle mooie kindermerken en nog veel meer had ik ook een afspraak, zo eentje waar ik ook wat huiswerk voor had meegenomen… want als je eerst tijdens de Kleine Fabriek (ook een vakbeurs) met Diana van Webvedettes hebt gesproken en dan nog eens uitgenodigd wordt om tijdens de ShowUp nog eens van gedachte te wisselen moet je wel voorbereid zijn. Ik heb van haar hele fijne tips en tricks over Bloggen gekregen, dank daarvoor!
Vanaf nu wil ik ook wat vaker gaan bloggen, ik wil jullie graag wat meer informatie geven over de diverse merken, wat de nieuwe dingen zijn op het gebied van accessoires maar ook welke kleur is dit seizoen helemaal in. En ik wil jullie een klein kijkje laten nemen in mijn leven als mama van een ondeugend meisje van twee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s