Hoera! Onze dochter is vandaag jarig!
Onze lieve, kleine, ondeugende Rosalie is 2 jaar geworden!

Rosalie2 Collage

Wat was je klein toen we je vanuit het ziekenhuis mee naar huis mochten nemen! Dan kom je thuis en daar zit je dan als kersverse ouders! Het was al wat laat in de middag maar de kraamhulp kwam nog snel even langs, wat een fijne vrouw was dat! Zelf al Oma, met één blik wist ik dat ik heel blij ging zijn met haar.  En toen moest ze toch naar huis, daar zit je dan met zijn tweeën… en zo’n klein mopje …. én dan moet je alles zelf doen, ik kan je vertellen gooi dat boek maar aan de kant want alles gaat toch anders, hahaha.

In het ziekenhuis had één van de nachtverpleegkundige tegen mij gezegd, volg altijd je instinct en dan doe je het bijna altijd goed! Maar goed dat advies was nog niet helemaal binnengekomen want we lagen in bed en jij huilen, huilen, zo zielig maar Pa & Ma, die kersverse zeg maar, hadden nog geen benul van wat en waar we op moesten letten. Dan volgt er zo’n fijn gesprek; zou ze een vieze luier hebben? Check ✔️ Misschien ligt ze niet lekker? Check ✔️ Heeft ze het misschien te koud? Check ✔️ Zou ze nu dan een vieze luier hebben? Nog een keer Check ✔️ Nee, honger kan ze niet hebben, ze heeft net een flesje gehad. Schema erbij. Nee, ze mag over 2 uur pas weer een flesje. Weer discussiëren want wat als je nu wel honger zou hebben? Uiteindelijk hebben we je toch maar een flesje gegeven én je had dus ook echt honger! Oh, wat voelde wij ons schuldig, ons kind had gewoon honger! En zo hebben we de afgelopen 2 jaar heel veel leermomenten gehad!

Gelukkig voor jou werden die twee kersverse snel doorgewinterde ouders en gelukkig voor ons zeg je nu zelf eten! Eten! ETEN!

Morgen gaan we jouw verjaardag voor het echie vieren en ik heb al wat voorproefjes van je taart mogen zien! Die wordt zo mooi! En ik heb net je cadeautjes en je traktatie ingepakt. Morgen wordt het één feest, vandaag ook hoor! Maar morgen ben je een “grote” meid en vandaag ben je nog even mijn lieve, kleine muppet.

Er is er één jarig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s