Persbericht

Van de week is er sinds lange tijd weer eens een persbericht uitgegaan!
Het stond al een hele tijd op mijn to-do-lijstje, nu kan ik best een stukje schrijven maar een persbericht is toch andere koek want je wilt tenslotte dat het opgepikt wordt op een positieve manier en niet omdat men dubbel ligt van het lachen!

Maar hoe gaat dat nou in zijn werk? Ik ben eerst op zoek gegaan naar een passend persbureau en die had ik gelukkig al vrij snel gevonden in Pers- Wereld, door de enthousiaste mail van Elsbeth Langendonk werd ik gelijk getriggerd om eens goed op hun site te kijken hoe e.a. in zijn werk gaat. Mooie pakketten voor een compleet plaatje want naast een persbericht is het als webwinkel ook wel fijn als je wat van jouw producten in een beeldbank kunt plaatsen!
Elsbeth wat input gegeven waar het bericht over moest gaan en zij is gelijk gaan schrijven en het mooie is dat er maar een klein beetje geschaafd is aan de originele tekst!

Dus hieronder met enige trots het Persbericht!

PERSBERICHT: MEVROUW SCHAAP BREIDT UIT MET TUC TUC EN MEER EDOLIE DETAILS

1420215221Moeders ontwikkelen al tijdens hun zwangerschap een oerinstinct waarbij alleen het mooiste, het beste, het liefste, het leukste en het meest originele goed genoeg is voor hun kleintje. Daar springt Mevrouw Schaap, dé webshop vol baby- & peutercadeaus perfect op in. Nieuw in het assortiment van deze shop is het merk Tuc Tuc. En Elodie Details breidt uit!

Tuc Tuc
Het Spaanse merk Tuc Tuc omarmt, zoals Mevrouw Schaap-eigenaresse Claudia Fasseur zegt ‘de baby-baby-cultuur’ volledig. De allermooiste rammelaars, slabbetjes, wagenspeeltjes en knuffeldoekjes; en allemaal geïnspireerd op de fantasiewereld van een kind. Daarnaast heeft het merk ook handige zitkussens voor in de buggy en vrolijk gekleurde draagbare kinderstoelen. Het past op vrijwel elke stoel, heeft een grote gewatteerde rug , een extra groot veiligheidsharnas en een gewatteerde zitting. Ideaal om mee te nemen op vakantie of als je eens uit eten wilt. Bij Mevrouw Schaap vind je van dit merk de collecties Life in the Air en Kimono. De ene lijn is stoer en de ander kleurrijk en vrolijk. Beide lijnen richten zich op jongens én op meisjes. Tuc Tuc is een relatief nieuw merk voor de Nederlandse markt en zal zonder twijfel menig moeder (en kind) héél gelukkig maken.
Elodie Details
Dit merk heeft het hart van Claudia gestolen. Mevrouw Schaap brengt Elodie Details al wat langer en met veel succes, dus het is niet meer dan logisch dat de collectie wordt uitgebreid. Er staan inmiddels zoveel mooie producten op de website, dat het misschien wel de grootste collectie in Nederland betreft! Van wiegdekens tot luiertassen en van fopspeen tot wagenzak. De kwaliteit van Elodie Details is fantastisch. De dekentjes super zacht, de voetenzakken lekker warm, de slabbers kunnen keer op keer gewassen worden maar blijven goed. Nieuw in de collectie is de badcape, van een prachtige, zware kwaliteit:  superzacht aan de binnen- én buitenkant.
Over Mevrouw Schaap
Mevrouw Schaap wordt gerund door Claudia Fasseur. De webwinkel verkoopt exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters van onder meer topmerken als Aden + Anais, O.B. Designs, Klippan en later dit jaar ook Bloomingville mini. Wie op zoek is naar een kleurrijk kraamcadeau slaagt hier zeker. De verzendkosten voor een standaard pakket zijn € 3,95 en vanaf €75 worden de producten gratis verzonden.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@mevrouwschaap.nl of elangendonk@pers-wereld.nl en via deze link http://www.pers-wereld.nl/beeldbank/zoeken/bedrijf/mevrouw-schaap kom je in de beeldbank van Persbureau Pers-Wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s