PERSBERICHT: MINI&CO. STOPT, MEVROUW SCHAAP ZET DE DROOM VOORT

FoF_Molntapet miljo¦ê_18Webwinkel Mini&Co., hét adres voor ouders die op zoek zijn naar originele items voor de baby- en kinderkamer, sluit na drie jaar haar deuren. Mevrouw Schaap neemt de collectie over en zet daarmee de droom voort. Naast baby- en peutercadeaus worden de unieke accessoires voor de kinderkamer in het assortiment van Mevrouw Schaap hiermee uitgebreid.

Met pijn in het hart nemen de eigenaren van Mini&Co. afscheid van hun webwinkel. Om fans niet teleur te stellen én omdat het zonde zou zijn dat niet alle mooie producten meer in Nederland verkrijgbaar zouden zijn, neemt Mevrouw Schaap de collectie over. Eigenaresse Claudia Fasseur runt deze webwinkel met veel gedrevenheid en passie. De webshop bevat op dit moment al veel exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters. Door de overname worden dat er nog veel meer.

Färg&Form Kids
In 2012 haalde Mini&Co. het Zweedse merk Färg&Form naar Nederland. Färg&Form betekent ‘Kleur en Vorm’ en staat garant voor kwaliteit en originaliteit. Het merk maakt bijzondere textielproducten voor baby en kind, vervaardigd van 100% Öko-Tex katoen. Hiermee verandert een neutrale kamer in een handomdraai in een vrolijke kinderkamer. Het assortiment bestaat onder andere uit zachte dekentjes, dekbedovertrekken, manden, aankleedkussens, boxkleden, kussens, lampenkappen en slaapzakken. Creatieve moeders of oma’s kunnen bijpassende Färg&Form stoffen bestellen, om bijvoorbeeld zelf gordijnen, kinderkleding of kinderwagenbekleding van te maken. Door de overname heeft Mevrouw Schaap de grootste collectie van dit mooie merk in Nederland.

3Sprouts
De producten van het merk 3Sprouts zijn een aanvulling op het huidige assortiment. Mevrouw Schaap had dit merk reeds in het assortiment, maar door deze uitbreiding is er een nog completer aanbod. Dit Canadese merk ontwerpt en produceert verschillende opberg- en decoratieartikelen voor de babykamer en kinderkamer. Denk aan opbergmanden en -dozen, commodetasjes en muuropbergers. De producten van 3Sprouts zijn te herkennen aan de vrolijke dierenprints, luxe afwerking en het gebruik van 100% katoen. Hiermee wordt opruimen nog leuk!

Baby Shower Glove
De Baby Shower Glove, winnaar van de Baby Innovation Award, is al geruime tijd bij Mevrouw Schaap te verkrijgen en logischerwijs heeft zij deze musthave ook overgenomen. Deze speciale washand is ontwikkeld door een Nederlandse vader en zorgt voor betere grip op de baby tijdens het douchen. Elke ouder herkent het gevaar van een glibberige baby onder de douche. De Baby Shower glove bedekt het grootste deel van de onderarm, zodat de baby tijdens het douchen in veilige handen is. De handschoen is gemaakt van ecologisch katoen en is er in drie uitvoeringen: dolfijn, pinguïn en zeehond.

Over Mevrouw Schaap
Mevrouw Schaap verkoopt exclusieve en originele producten voor baby’s en peuters van onder meer topmerken als Tuc Tuc, Elodie Details, Aden + Anais, O.B. Designs, Klippan en Bloomingville mini. Door de overname van Mini&Co. is het gerenommeerde merk Färg&Form  hieraan toegevoegd en het merk 3Sprouts verder uitgebreid. Wie op zoek is naar unieke producten voor de baby- en kinderkamer of een kleurrijk kraamcadeau is hier aan het goede adres.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s