Tuc Tuc – Draagbare kinderstoel

Daar sta je dan, kant en klaar in een restaurant om een lekker hapje te gaan eten met je gezin. Uiteraard van tevoren gebeld of ze een kinderstoel hebben en dan kom je daar is er zo’n onhandig ding die je aan de tafel hangt of zo’n eng, wiebelig iets wat op de stoel bevestigd wordt maar waar je al gelijk je twijfels bij hebt! Of je was niet het enige gezin die een avondje uit wilde dus daar sta je dan…

high chairs

Het is ons één keer overkomen dat we naar huis moesten, geen wagen bij ons en Rosalie nog té klein om op een stoel te zitten. Ik ben toen gelijk op zoek gegaan naar een kinderstoel die ik zelf mee kon nemen want dat ging ons niet nog een keer gebeuren en die heb ik ook gevonden, een soort hoge klapstoel is het, best handig hoor. Maaar … Hij past niet onder iedere tafel en is best een gevaarte om mee te nemen dus ben ik verder op zoek gegaan. En gevonden!

Deze super handige kinderstoel neem je mee als tas en is ideaal als je met je kind uit eten wilt. Tuc Tuc heeft hier goed over nagedacht en heeft een geweldig ontwerp gemaakt. De kinderstoel past op vrijwel elke stoel, heeft een grote gewatteerde rug , een extra groot veiligheidsharnas en een gewatteerde zitting die tevens gebruikt kan worden om een aantal benodigdheden mee te nemen. De harde zitting is open te ritsen en je kunt dus gemakkelijk een luier en doekjes meenemen maar ook een fles en wat te eten. Ideaal, nooit meer teleurgesteld naar huis of op zoek naar een ander restaurant omdat je kind niet kan zitten.

En wat ook heel fijn is, je kunt hem ook meenemen met vakantie! Wij waren onlangs in Spanje en ondanks dat dit een kinderland bij uitstek is, heb ik daar de meest gevaarlijke kinderstoelcreaties gezien én ik weet uit ervaring dat het niet veel beter is in andere landen.

3 gedachtes over “Tuc Tuc – Draagbare kinderstoel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s