genomineerd

Wie is grootgebracht met de “Disney spirit” kreeg mee dat meedoen belangrijker is dan winnen. En natuurlijk is meedoen belangrijker… Maarrrtoch… Het zit zo…
Mevrouw Schaap is door hippeshops.nl genomineerd als “The Next Hippest shop of the season! Juich!; de website met dé hipste shops vindt Mevrouw Schaap een hippe shop! We zijn hip!

De genomineerde webshops worden beoordeeld door een vakjury en daarnaast tellen de stemmen van het publiek. De concurrentie van de andere webshops is behoorlijk pittig; er zitten supercreatieve, mooie en aantrekkelijke shops tussen. En daarbij; er mag van 20 september tot en met 22 oktober worden gestemd én er mag elke dag worden gestemd. Dat is een boel werk voor de Mevrouw Schaap fanclub!

We zijn inmiddels een week op weg, de eerste tussenstand is binnen en nu ik in de top 5 sta merk ik dat ik nog harder wil winnen dan gisteren! Meedoen is dus niet belangrijker, ik moet het eerlijk toegeven: IK WIL WINNEN!

Tuurlijk, het gaat meer om de eer en eeuwige roem dan het publiciteitspakket wat ik win, hoewel die voor een jonge ondernemer geweldige kansen bieden. Een persbericht van topbureau pers-wereld naar 2500 redacties, webshopmarketing, coaching, kortom, een heel pakket om Mevrouw Schaap meer op de kaart te zetten. Maar ergens aan meedoen blijkt dus ook een competitief vlammetje in mij aan te wakkeren.

En daarom spam ik jullie tot 22 oktober, totdat iedereen in zijn ochtendroutine heeft opgenomen om te stemmen! Natuurlijk zetten we daar wat leuks tegenover. Via hippeshops.nl maak je kans op een geweldig leuke goodiebox met leuks ter waarde van € 200,00! Maar ook Mevrouw Schaap zet haar beste pootje voor: like and share onze actie en maak kans op een heerlijke set producten van NAIF ter waarde van €39,50. Winnen of meedoen; jij wil dit toch zeker ook graag winnen? 🙂

Liefs, Claudia

Meedoen of winnen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s