-REVIEW- Door fijne webadresjes

Bij alles wat ik tegenkom op de website van Mevrouw Schaap krijg ik meteen zo’n rustig en sereen gevoel. De mooie zachte kleuren met soms sterke grafische prints er tussendoor en een tikkeltje sjieke maar toch hippe uitstraling. Het past op één of andere manier zo goed bij die eerste tijd samen met je kindje. Kijk nou naar dit geweldige speelkleed van Elodie Details, dat zorgt voor een zachte en veilige plek voor je kind om vanaf de geboorte tot minimaal de peuter+ leeftijd op te spelen. Het is gewoon een aanvulling voor je huis. Elodie Details bewijst hier dat design en kinderen in een interieur prima samen gaan!

Elodie Details speelkleed:
€ 99,00

Klik hier voor de originele recensie op de pagina van fijne webadresjes!

review

Heerlijk speelkleed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s