Eén van de producten in het mevrouw Schaap assortiment die mij mateloos intrigeert is de baby shower glove. Terugkijkend op de babytijd van Daan had mij deze hartstikke handig geleken! Ik durfde douchen met hem echt niet aan. imageAls je je baby tegen je aan houdt onder de douche gaat het nog prima maar zodra je begint met inzepen wordt de huid veel glibberiger; ik was veel te bang dat hij zou vallen. Om die reden heb ik nooit met hem gedoucht. Zijn vader deed dat wel met hem, waar ik dan als een angsthaas naast stond. Gelukkig hadden we een bad maar samen met Daan douchen zou beslist heel fijn zijn geweest.

Wel heb ik de douche gebruikt als stoomcabine toen hij erg verkouden was. Toen ben ik op een kruk gaan zitten met hem op schoot. Het warme water eindigde in een emmer naast ons waar een oploscapsule tegen verkoudheid inzat. Ook om samen met je kind te douchen met de baby shower glove is een kruk onder de douche een handige tussenoplossing als je ook wat voorzichtig bent aangelegd. En als de wasbeurt klaar is is het tijd voor de kleine om met de baby shower glove te spelen. Hij is natuurlijk multifunctioneel als handpop en als washand; je kan er samen zoveel lol aan beleven denk ik!

Voor mij had deze leuke en handige verlengde washand een uitkomst geweest. Ik weet zeker dat ik daar nog eens iemand blij mee ga maken als kraamcadeautje!

Liefs,
Marianka

Marianka is een vriendin van Claudia, die de mevrouw Schaap website runt. Met Claudia in de lappenmand bekijkt Marianka met haar ervaren moederoog het assortiment van de webshop.

Baby Shower Glove

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s