imageJe kent het wel, je wordt wakker omdat je kleintje aan het huilen is, partner zegt “jij bent aan de beurt, ik ben net al geweest ..”.

Op de tast ga je de babykamer in richting dikke tranen en heftig snikken, die speen moet zo snel mogelijk gevonden worden! En dan begint die koortsachtige zoektocht, waar is dat kreng toch gebleven?  Onder het kussen? Onder de dekens? Uit bed gevallen? Of toch ergens in die slaapzak?

En ineens heb je hem! Gelukkig! Weer rust, stilte en een tevreden kind. Zo, en nu zelf snel naar bed en proberen verder te slapen …

Ik denk dat elke ouder met een speenkindje dit wel herkent, Teddykompaniet heeft daarom de Dinglisar Buddy toegevoegd aan de collectie- een heerlijk zacht vriendje die  je kleintje helpt om de fopspeen te vinden. Het is niet alleen een knuffel, het is ook gelijk een fopspeenhouder die zeker in de nachtelijke uren zeer van pas kan komen!  Je kleintje krijgt al snel door dat aan die fijne knuffel ook zijn of haar geliefde fopspeen zit. Dus mocht de speen in de vroege uurtjes verdwenen lijken te zijn, zullen ook de kleinste handjes redelijk gemakkelijk de favoriete fopspeen weten te vinden.

Minder tranen en beter slapen dus, voor zowel je kind als jullie zelf.

De bijpassende fopspenen zijn ontwikkeld door Esska, zij maken o.a. ook de spenen voor Elodie Details. En om de vindbaarheid nog groter te maken zijn het “glow in the dark” spenen, perfect dus!

 

Deze knuffel zorgt ervoor dat je als ouders ook beter slaapt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s