PERSBERICHT
Nieuwegein, 29 juni 2016

MEVROUW SCHAAP BESTAAT VIJF JAAR ÉN OPENT WINKEL: TIJD VOOR EEN FEESTJE!
image

Al vijf jaar lang is Mevrouw Schaap dé webwinkel voor de beste babyspullen van de leukste merken, zoals Aden + Anais, Elodie Details en Bloomingville Mini. En omdat het assortiment in die jaren flink is gegroeid, opent Mevrouw Schaap op vrijdag 1 juli 2016 een showroom / store in Leiden. Dubbel reden voor een feestje dus! Doe inspiratie op in de nieuwe store en profiteer van fijne kortingen en mooie openingsacties.

Feestelijke opening

Op 1 en 2 juli 2016 viert Mevrouw Schaap de opening van haar winkel met een speciaal shopping event met aantrekkelijke kortingen op bijna alles! Op vrijdag 1 juli kan er geshopt worden van 10.00 tot 16.00 uur. Ook leuk voor kids, want vanaf 14.00 uur is er een schminkster aanwezig! Op zaterdag 2 juli opent Mevrouw Schaap haar deuren van 10.00 tot 17.00 uur en kan er door de kleintjes gekleurd worden. Kom op tijd, want voor de eerste 50 klanten is er een goodiebag met kortingsbonnen, armbandjes, knuffels, samples en nog veel meer. Mis het niet: kom langs in het nieuwe pand op de Citrusweg 8 in Leiden. Tot dan!

Ook online is het feest, want in de maand juli worden er maar liefst 5 luxe prijzenpakketten weggegeven waarin gave items zijn opgenomen van merken en collega webshops. Hierin als topper een mooie buggy van Elodie Details, mogelijk gemaakt door Oogappel-Prunelle. Houdt hiervoor de Social Media kanalen in de gaten van Mevrouw Schaap.

Nieuw bij Mevrouw Schaap!
Witlof for Kids is zo’n merk waar je als ouder meteen enthousiast van wordt: gave producten voor kinderen die het leven nét even makkelijker en een stukje sprankelender maken. Zoals het heerlijk zachte ledikantdekentje uit de serie ‘Lof you to the moon and back’ van zachte teddystof met een hippe zwarte print. Erg fijn: Witlof for Kids bedacht het unieke Tuck-Inn systeem met aan het voeteneind elastiek in de hoeken. Erg handig bij het opmaken van het babybedje en nog belangrijker: zelfs onrustige slapertjes kunnen het dekentje niet lostrappen! Van het geliefde merk Elodie Details heeft de shop de nieuwste collectie. Voeg bijvoorbeeld een scheutje stijl en een snuifje comfort toe aan een saaie buggy of kinderwagen met een omkeerbaar zitkussen: ook een oude buggy kan zo weer een nieuwe ronde mee.

Over Mevrouw Schaap
Soms stuit je op een fantastisch merk met items voor je kindje waar je hart een sprongetje van maakt. Bij Mevrouw Schaap vind je alleen maar zulk soort items. Zoals de heerlijke inbakerdoeken van Aden + Anais, de babynestjes van Done by Deer en de hippe speenkettingen van Elodie Details. Ook erg leuk voor kraamcadeaus! Bekijk het assortiment op www.mevrouwschaap.nl of kom langs in Leiden (Citrusweg 8) om inspiratie op te doen!

Noteer in je agenda:

Feestelijke opening:
vrijdag 1 juli van 10.00 tot 16.00 uur
zaterdag 2 juli van 10.00 tot 17.00 uur

Reguliere openingstijden (vanaf juli)*:
maandag en dinsdag van 10 tot 17.00 uur
woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.30 uur
* Buiten de reguliere tijden geopend op afspraak

Extra afbeeldingen:

MEVROUW SCHAAP BESTAAT VIJF JAAR ÉN OPENT WINKEL: TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s