EEDDD95B-90AD-45CC-BC1A-BD3148A323F8

Okergeel is één van de kleuren van dit najaar en ook in de kinderkamer vinden we hem inmiddels terug! Niet alleen in dekentjes en behang maar ook als kleur voor knuffels en bijtringen. Okergeel is heel makkelijk te combineren met grijstinten of zwart/wit maar wist je ook dat okergeel met poederroze een prachtige combinatie is? En een combinatie waar je ook niet direct aan denkt is okergeel met mintgroen.

Als je niet teveel vast wilt zitten aan één kleur is een goede basis kleur erg belangrijk, zo kun je met wat kleine veranderingen zoals een kussen, een kleed of een dekentje zo een hele andere sfeer creëren!

Mood board:
Kussen Uil Bloomingville Mini
Vloerkleed Uil Bloomingville Mini
Okergele deken Elodie Details
Grijze deken Meyco
Badcape Elodie Details
Knuffel Elodie Details
Bijtringen Chewies and More
Behang TiS Lifestyle
Rugzak Elodie Details Forest Flora

Kinderkamerstyling; Okergeel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s