4 jaar Mevrouw Schaap

Het is vandaag precies vier jaar geleden dat ik de nieuwe eigenaresse van Mevrouw Schaap ben geworden. En nu hoor ik een aantal van jullie denken, nee ik ben niet degene die Mevrouw Schaap gestart is, ik heb het overgenomen.

Ik weet nog wel dat ik tijdens mijn zwangerschap van Rosalie een konijntje van Nattou bij Mevrouw Schaap had gekocht want net als jullie struinde ik het volledige internet af op zoek naar de mooiste, fijnste en leukste dingen voor onze kleine. Ik zat zelf doordat ik niet zo’n fijne zwangerschap had thuis en had alle tijd om uitgebreid te zoeken en mede door mijn zoektochten ontstonden er ook ideeën, één daarvan was de wens om voor mijzelf te beginnen. Ik heb toen wat moodboards gemaakt en had een mooi notitieboek bij de hand waar ik noteerde welke webshops ik mooi en gebruikersvriendelijk vond en uiteraard stond Mevrouw Schaap ook op dat lijstje!

Alleen zijn alle ideeën na de geboorte van Rosalie in een la terecht gekomen. Ik genoot van mijn tijd met haar maar ik was inmiddels wel zonder werk komen te zitten, dus er moest wel wat gebeuren. Met solliciteren wilde het niet zo lukken, slechte tijd, leeftijd tegen en er zal vast nog wel wat anders geweest zijn. De moed zakte mij zo langzamerhand wel in de schoenen maar één ding wist ik zeker ik was bijna 40 en ik  wilde wel iets gaan doen wat ik écht leuk vond. En weer verstreek er wat tijd, op echt leuke banen gesolliciteerd maar met mij nog 100 anderen, ik zat dus nog steeds thuis. Heerlijk hoor met Rosalie maar ja. Inmiddels werd ook zij groter en kreeg meer oog voor de dingen om haar heen en iedere keer als ze ging slapen wilde ze die ene knuffel. En nu had ik ergens gelezen dat je er dan maar beter een reserveknuffel bij kunt kopen.

Dus naar de site van Mevrouw Schaap gegaan en enige tijd naar het beeldscherm zitten staren … las ik het nou goed??? Gaat ze stoppen??? Nee, zo’n prachtige webwinkel! Uit het niets begon alles in mijn hoofd te raderen. Wat nou als ik… Zal ik… Neeee, ik kan dat niet … of toch wel??? Mijn mooie notitieboek weer tevoorschijn gehaald en gaan denken, doen, schrijven en tegen de tijd dat Richard (Meneer Schaap :)) thuis kwam had ik alles in mijn hoofd klaar en gooide ik er een waterval aan ideeën uit en het enige wat hij zei was Doen! En toen heb ik heel voorzichtig de vorige eigenaresse benaderd, mijn gevoel was juist, zij vond het fijn dat er niet iemand als een stoomwals haar “kindje” over wilde nemen dus wij kwamen vrij snel tot een deal.

Dus vandaag 22-11-2017 ben ik al 4 jaar de trotse eigenaresse van Mevrouw Schaap!
En ik heb er tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad! Want wat ben ik trots op wat ik neer heb gezet, niet alleen online maar ook offline. Trots dat Mevrouw Schaap mooie hoogte punten heeft maar ook, met name privé, een aantal hele diepe dalen heeft gekenden dat we dat toch ook maar weer geflikt hebben. Trots dat ik dan een hele mooie groep trouwe en lieve volgers heb die dat voelen, weten en meeleven.

Dank aan mijn lieve Meneer Schaap, je bent mijn rots , mijn lieve moppie Rosalie, mijn familie en vrienden die met enige regelmaat klaar staan maar ook aan jullie, zonder jullie is er geen Mevrouw Schaap!

Liefs Claudia

 

4 jaar Mevrouw Schaap

2 gedachtes over “4 jaar Mevrouw Schaap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s