Wij hebben het prachtige merk Filibabba alweer enige tijd in huis en dit prachtige merk blijft in een rap tempo hele mooie nieuwe dingen ontwikkelen!

De papa’s achter dit merk hebben een goed gevoel voor stijl en kwaliteit, de designs
zijn stuk voor stuk prachtig en met het thema airballoon hebben ze ook het grotere publiek bereikt. Ze hebben de luchtballonnen niet alleen in de stoffen verwerkt maar ze zijn ook los te verkrijgen om als decoratie voor de kinderkamer.

Eén van mijn favorieten zijn de badcapes, deze zijn van een heerlijke zachte badstof en een heel fijn royaal formaat. Ze zijn een meter bij een meter hierdoor kun je ze anders dan de meeste badcapes gebruiken totdat jouw kleine een jaar of 5,6 is ideaal dus!

Naast de badcapes en babynestjes richt Filibabba zich steeds meer en op een totaal plaatje één van de nieuwste items is de canopy. Deze zijn echt te gek om je kinderkamer mee te stylen! Gebruik hem eerst als een hemeltje en maak er later een  fantastische speelhoek van! 💕 Nieuwsgierig geworden wat we allemaal van dit prachtige merk hebben? Je vindt het hier

5462A722-3162-44F8-BB89-754089F04678

Filibabba; Nordicniceness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s