48158696-DC8E-422D-95A1-1727FFD0E33C

Het is al een tijdje erg rommelig in huize Janssen/Fasseur. Wij hebben eigenlijk chronisch kasten te kort en Rosalie wil steeds vaker met vriendinnetjes op haar kamer spelen. Alleen is deze wat klein…

Dus zijn wij al bijna een jaar aan het dubben hoe wij dit kunnen oplossen. De situatie nu is links naast de trap het toilet dan de kleine kamer van Rosalie daarnaast  (tegenover het toilet en de trap) onze kamer met inloopkast en dan rechts een hele grote badkamer, het washok en de trap naar zolder. We hebben alle opties voorbij laten komen van washok speelkamer maken tot Rosalie haar kamer en de badkamer wisselen. En dan is er nog de optie dat Rosalie onze kamer krijgt en wij naar de zolder, voor elke optie viel wel iets te zeggen. Zo vind ik de zolder echt te groot voor haar en heb ik er erg veel moeite mee om zelf op zolder te slapen en ons mopje een etage lager. Daar komt bij welke 5 jarige heeft nou een kamer met een inloopkast…

Maar wat als zij nou twee kamers heeft? Washok naar zolder en zij een slaapkamer én een speelkamer, één probleem we hebben niet de juiste aansluitingen op zolder voor de wasmachine en de droger en word ik echt blij van de was op zolder? Toen hebben we serieus overwogen om de badkamer en Rosalie haar kamer te wisselen. Dit was volgens ons de beste oplossing! We zijn aan het tekenen en rekenen gegaan, hebben wat advies ingewonnen en toen wij de helft van het financiële plaatje bij elkaar hadden heel snel besloten dat dit NIET de oplossing was…. Maar wat dan wel? Wij toch naar zolder? We hebben er goed over nagedacht en we gaan het doen. Rosalie is ineens heel wijs geworden dus dat maakt het voor mama ook wel weer wat makkelijker 😉

Onze inloopkast is inmiddels ingenomen door Rosalie, onze administratie ligt in één van haar kasten, de kleding van Richard hangt al deels op zolder en mijn kleding zit in dozen die om ons bed heen staan. Beneden in de woonkamer liggen 7 Ikea kasten om boven op zolder een nieuwe inloopkast te creeeren. We zijn dus een soort van aan het kamperen in eigen huis want het is rommeliger dan ooit en kunnen niet overal meer bij. Over uiterlijk een maand moeten we klaar zijn en dat gaat ook wel lukken. Het leukste is om samen met Rosalie te verzinnen hoe haar kamer gaat worden. Inmiddels heeft zij het behang al uitgezocht en hoe kan het ook anders, deze komt bij mij vandaan. Wil je weten welk behang het geworden is? We gaan het je uitgebreid laten zien als de kamer af is!

Liefs Claudia

 

 

In huis verhuizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s