Met enige regelmaat wordt mij gevraagd wat nou mijn favoriete item uit de winkel is maar om heel eerlijk te zijn vind ik dat zo lastig om te zeggen. Ik ga binnenkort wel een lijstje maken en daar zal ik vertellen waarom bepaalde producten favoriet zijn. Voor nu wil ik jullie wel deze geweldige zakjes van Elodie Details laten zien!

Ik ben een soort perfectionistische chaoot 🙈 denk honderd keer dat moet ik meenemen, dat niet vergeten om vervolgens bij het zwemmen te staan zonder handdoeken … Herkenbaar?
Daarom moest ik ook wel lachen toen ik dit item zag! Elodie Details heeft de Style my Week bedacht, zo kun je alvast de kleertjes voor de hele week klaar hangen!

88582BC6-80E5-4D91-8622-A424FCEBA947Hoe handig is dat voor ouders die net als ik ‘s ochtends altijd aan het rennen en vliegen zijn. Deze zakjes gaan je ochtendroutine een stuk makkelijker te maken! Eens in de week doe je alvast de zorgvuldig uitgekozen outfits van je mini in deze schattige en slimme zakjes en klaar! Hoef je s ochtends daar in ieder geval niet meer over na te denken. En wat dacht je van een logeerpartijtje bij Opa en Oma? Als Rosalie meerdere dagen gaat leg ik alles klaar per dag, zo weet ik dat ik voldoende kleertjes mee geef maar ik ben ook bang om wat te vergeten. De Oma’s hebben in het begin diverse keren wat moeten kopen omdat ik weer wat vergeten was …

De zakjes zijn ook ideaal als je op reis gaat, zo kun je de bagage van je kind prima ordenen of hang ze beneden en doe er alvast de spulletjes in die je niet mag vergeten voor het kinderdagverblijf of de opvang. En het leuke is dat ieder zakje zijn eigen schattige kleine symbool heeft met de dag van de week. Zo kunnen kinderen die nog niet kunnen lezen door het symbool de juiste dag herkennen.

Naast deze handige zakjes hebben we uiteraard nog veel meer van het prachtige merk Elodie Details!

Liefs Claudia xc

Style my Week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s