Steeds vaker wordt er door mama’s nagedacht waar we onze kleintjes nu eigenlijk mee insmeren of in laten badderen en dat is ook wel logisch want uit onderzoeken is gebleken dat een aantal gerenommeerde merken ingrediënten gebruiken die eigenlijk niet zo goed zijn voor een teer babyhuidje en met de komst als merken zoals Naïf, ATTITUDE LIVING, Oh-Lief Natural products en nu ook The Gift Label zijn ook een aantal grote jongens aan aan het denken over de inhoud.3FEB5C7D-82DE-40E4-BF2A-0670746C9478

Het Nederlandse merk The Gift Label heeft onlangs een nieuwe babyverzorgingslijn
op de markt gebracht die vegan en hypoallegeen is, zo zitten er absoluut geen parabenen, sulfaten, phenoxyethanol of siliconen in en daarmee voldoet The Gift Label aan alle hoge kwaliteitseisen van nu. Want je wilt tenslotte alle nog wat het beste is voor je kind!

Maar het oog wil ook wat, zeker wanneer de flessen op de babykamer staan en om die reden heeft het merk de producten in 9 verschillende kleuren verpakt en ook nog eens verschillende quotes gebruikt voor de diverse producten. Zo kun je een product uitkiezen dat gewoon bij jou past! Hierdoor wordt het badderen extra leuk!

The gift label

The Gift Label

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s