9 tips om de zomer met een kleine door te komen!

Het is weer mooi weer en het is bijna vakantie!!! De hoogste tijd voor wat zomertips dus!

Zomertip 1
Dat zijn de babydekens van Cam Cam Copenhagen ze zijn gemaakt van hydrofiel ideaal dus voor de zomer! Je kindje krijgt het niet te warm tijdens zijn slaapje en hij is bovendien perfect om mee te nemen naar het strand of zwembad.
Echt een multifunctioneel dekentje en daarom één van onze zomerse musthaves.

Zomertip 2
Dit is voor mij echt de absolute zomermusthave! Deze heerlijke pareo’s van Knit Factory zijn door hun formaat op zoveel verschillende manieren te gebruiken! Uiteraard als jurkje maar sla hem om als het even wat frissen is of gebruik hem als picknickkleed voor het hele gezin. Als je hem eenmaal in gebruik hebt zul je vast nog wat andere ideeën krijgen waar je deze prachtige pareo’s voor kunt gebruiken!

knit factory

Zomertip 3
Dat zijn de hydrofiele slaapzakjes van Lodger!
Deze zijn zo heerlijk dun en ademend dat ze perfect zijn met de warmere dagen. De meeste kindjes kunnen gewoon niet zonder slaapzak slapen en dan is dit dé uitkomst voor de zomer. Gebruik hem met dekentje als het iets minder warm is en zo wanneer het erg warm is!

Zomertip 4
Dat zijn de swaddle clips van Lodger. Ook dit keer een multifunctioneel item. Je kunt er 36316774_1797015213698620_6705762113173848064_nnatuurlijk de swaddle op de kinderwagen mee op zijn plek houden* maar hij is ook superhandig om jouw handdoek of pareo vast te klikken aan je strandbedje of klik met behulp van een lint de favoriete knuffel vast aan de kinderwagen. Of hou de commode lekker opgeruimd zoals op de foto. Kortom je gaat nog veel plezier hebben van deze clips! Ze zijn per 2 of per 4 te verkrijgen

*Veiligheid staat natuurlijk voor alles! Zorg dat je de kinderwagen niet afsluit met de swaddle en zeker niet als het erg warm is. De temperatuur in de kinderwagen is altijd een stuk hoger dan daarbuiten. Wandel daarom bij warm weer het liefst in de schaduw en check met enige regelmaat de temperatuur van jouw kleine!

Zomertip 5
36291400_1798553703544771_5900711128224235520_oDeze mag je echt niet vergeten als je met vakantie gaat! De grote swaddles/ hydrofiele doeken van de diverse merken zijn sowieso een musthave voor je babyuitzet! Behalve dat je ze thuis gebruikt zijn ze ook ideaal om mee te nemen naar het strand of zwembad. Rosalie is inmiddels 5 en wij gebruiken ze nog steeds! En nu zelfs op een hele nieuwe manier want madame wilde net als mama een pareo om…. dus weer iets nieuws ontdekt wat je met een swaddle kunt doen!

We hebben van diverse merken grote swaddles in de winkel/ webwinkel

Zomertip 6
Dat is natuurlijk de zonnebrand van ATTITUDE Living
Hij is weer binnen inclusief een heerlijke aftersun! We hebben deze fantastische en meukvrije zonnebrand voor zowel kinderen als volwassenen en onze ervaring leert dat hij de winkel uit vliegt dus mocht je hem nog nodig hebben voordat je met vakantie gaat, wacht niet té lang!

Zomertip 7
36430183_1800178053382336_8650476786011865088_oDit is ook weer zo’n musthave! Want je moet er niet aan denken dat je jouw kleine uit het oog bent verloren op een druk strand, een pretpark of gewoon tijdens het winkelen. Omdat Rosalie van kleins af aan op ontdekkingstocht ging heeft zij ook al al die tijd een SOSbandje om. Nu zijn de meeste functioneel en niet leuk. De SOS bandjes van Little Elephant vind ik daarentegen geweldig! 💕 Doordat ze gemaakt zijn van mooi leer zijn ze stoer en stijlvol en daar hou ik van!

Rosalie en ik waren dan ook erg blij dat zij een roze SOS bandje en ik een mommy and me armband heb gekregen! Dank je wel lieve Leonie!

Zomertip 8
De grote hydrofiele badcapes van Witlof for kids zijn toch wel een musthave om mee te nemen op vakantie! Lekker luchtig, lekker licht en lekker snel droog! En groot genoeg voor je mini om er lekker op te liggen! En groot genoeg om je mini er in te wikkelen en, en oohhh, je moet er gewoon één meenemen dan kom je er van zelf achter hoe handig ze zijn!

Zomertip 9
33524972_1756237954443013_199948070706741248_nAl die fijne zomertips moet je natuurlijk ook mee kunnen nemen! Onze #mombag is echt een super tas om mee te nemen naar het strand, het zwembad of een dagje uit en ga je met vakantie dan kan hij plat op je bagage! Met een kort en een lang hengsel kun je hem dragen zoals je wilt maar wist je ook dat je 10% korting krijgt op de inhoud van onze #mombag ? Je krijgt deze korting op alles wat je logischerwijs in deze tas zou kunnen doen!

 

Heb jij nog meer tips voor ons? Laat het weten!

9 tips om de zomer met een kleine door te komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s