Fluffy de Flamingo is een prachtig kinderboek, bedacht en geschreven door Lucienne Draaijer ter nagedachtenis voor haar dochter Suus Anne Bergsma, die kort na haar geboorte is overleden en om dit verdriet een mooi plekje te geven heeft zij de leukste avonturen voor Fluffy bedacht. Kort na het overlijden van Suus is Lucienne begonnen met het schrijven van gedichtjes en in ieder gedichtje beleeft Fluffy een avontuur met haar vriendjes, iets van Lucienne en Jurjen ook zo graag voor hun dochter hadden gewild.

Voorkant

Het boek heeft 24 avonturen en mede door de fantastische illustraties van Nikki Smits is Fluffy een prachtige flamingo geworden! Wil jij samen met jouw kleine genieten van dit prachtige boek? Dat kan! Wij gaan er namelijk één weggeven en ik wil alleen maar Fluffy’s in de winkel! Dus vandaar kleur en win download hier de kleurplaat van Fluffy de Flamingo en maak er iets moois van! Wie weet beleef jij straks samen met jouw kleine de leukste avonturen van Fluffy de Flamingo  voorleesplezier!

In het kader van echte post is leuker mogen de kleurplaten opgestuurd worden naar:
Mevrouw Schaap
Citrusweg 8
2321 KD Leiden

Of geef hem af in de winkel en vergeet niet om aan papa of mama te vragen of zij jouw naam, leeftijd en telefoonnummer achterop de tekening zetten!

Kleur en win een boek van Fluffy de Flamingo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s