Ik hou ontzettend van koken maar ik kook vooral op gevoel en als iemand mij dan vraagt wat er allemaal inzit dan weet ik het meestal niet meer. Zeker nu Rosalie steeds vaker wil weten hoe ik iets maak moet ik het toch maar eens opschrijven. Begin November was ik op de In de Wolkenbeurs en kwam daar Irene van Studio Ins & Outs tegen en nu kennen wij elkaar al wat langer en iedere keer kijk ik weer met veel plezier naar de prachtige invulboeken die zij verkoopt.

Terwijl ik met haar aan het praten was viel mijn oog ineens op haar receptenboek, deze is zo handig want naast het uitschrijven van alle heerlijke recepten, kun je er ook foto’s van maken en die er bij plakken. Of je scheurt een recept uit een tijdschrift en plakt hem erbij! Ideaal, zo krijg je jouw eigen gepersonaliseerde kookboek.

Nu vertelde ik haar ook dat Lein van De Personal Planner een hele fijne blog voor Mevrouw Schaap heeft geschreven over het hebben van een weekmenu en toen vroeg Irene of ik het dan niet leuk zou vinden om een receptenboek weg te geven want je moet die recepten tenslotte ergens bewaren. Nou graag!!!

Dus wil jij kans maken op jouw eigen receptenboek? Laat hieronder dan een reactie achter! En heb jij nog een leuk recept? Laat het ons weten!

Win een receptenboek van Studio Ins & Outs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s