Ja, je leest het goed! We gaan verhuizen helaas is het een beetje noodgedwongen omdat wij van de gemeente Leiden te horen hebben gekregen dat wij in strijd met het bestemmingsplan handelen. Wel is er een mogelijkheid om een vergunning aan te vragen en wellicht dat deze ons ook gegund is. Maar als je dan zo’n brief op de mat krijgt, ga je ook nadenken. Nadenken waarom ik destijds Mevrouw Schaap ben begonnen en dat was a omdat ik het heel erg leuk vind en b om meer tijd te hebben voor onze dochter Rosalie en ons gezin. Helaas merk ik steeds vaker dat ik juist minder tijd voor hen heb en eigenlijk altijd een beetje aan het schipperen ben tussen Mevrouw Schaap en ons gezin.

Tijd voor verandering dus! En omdat ik binnen 10 weken moet stoppen met de werkzaamheden in onze winkel hebben ML en ik besloten om geen overhaaste beslissing te nemen maar er eens rustig over na te denken. De We are Pregnant staat voor de deur én we gaan nog een mooie reis naar Thailand maken dus een kleine optelsom gemaakt en het is gewoonweg niet haalbaar om in zo’n korte tijd een nieuwe passende locatie te vinden. Nu hebben wij thuis meer dan voldoende ruimte om de webwinkel door te laten draaien en hebben dan ook besloten om back to basic te gaan alleen een beetje anders. We hebben een heerlijk tuinhuis waar wij Mevrouw Schaap voorlopig onder gaan brengen en ook daar zijn jullie van harte welkom om langs te komen alleen dan op afspraak. En in plaats van een Garage Sale gaan we gewoon een Yard Sale doen! Deze oplossing geeft ons allemaal rust en van daaruit gaan we verder kijken.

Wel moeten we rigoureus gaan ruimen want helaas kan niet alles mee en met name de kasten moeten een nieuw onderkomen vinden. Dus block 30 maart van 10:00 tot 14:00 vast in je agenda want dan hebben we een after-beurs-Garage Sale! Vanaf half april zal de winkel gesloten zijn maar online kun je uiteraard wel terecht.

Mocht jij interesse hebben in één van onze kasten, laat het vooral weten. info@mevrouwschaap.nl

We gaan verhuizen!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s