About

IkkeWie is Mevrouw Schaap eigenlijk?
Dat ben ik! Mijn naam is Claudia Fasseur, ik ben 40+ en moeder van Rosalie. Maar om heel eerlijk te zijn is Mevrouw Schaap de knuffel van Esmee. En Esmee is de dochter van de vorige eigenaresse, die heeft er toe geleid dat deze webwinkel is opgericht.

Maar hoe ben ik er dan Mevrouw Schaap geworden?
Ik heb net als de meeste moeders tijdens mijn zwangerschap het complete internet afgestruind naar wat nu het beste, het leukste en het mooiste was en is voor onze dochter en op een gegeven moment ben ik bij Mevrouw Schaap terecht gekomen, een mooie webwinkel met een aantal van mijn favoriete merken zoals Aden +Anais, O.B. Designs en Nattou. Stuk voor stuk mooie merken.

Nu speelde ik al heel lang met de gedachte om een webwinkel voor babyspullen te gaan beginnen maar hoe pak je dat aan, waar begin je en wat wil je uitstralen?
Ik heb toen een aantal webwinkels op een rij gezet die ik mooi en praktisch vond en Mevrouw Schaap stond bovenaan het lijstje. Uiteindelijk heb ik het hele idee even geparkeerd totdat ik er achter kwam dat Rosalie toch erg verknocht raakte aan een konijn…van Nattou…bij Mevrouw Schaap vandaan!

En ja dan moet je gaan kijken of die er nog is en tot mijn verbazing zag ik dat Sjoukje ermee ging stoppen! Alles was in de opruiming en zelfs haar webwinkel was ter overname. Ik geloof dat ik er welgeteld 10 minuten over na heb gedacht en gelijk heel zeker wist dat dit was wat ik wilde!

En nu zijn we bijna anderhalf jaar verder en het is nog steeds leuk. Inmiddels heb ik de shop aardig uitgebreid van wat merken afscheid genomen waaronder het door onze dochter zo geliefde Nattou. Maar er zijn denk ik hele mooie merken voor teruggekomen! Maud ‘n’ Lil is er zo eentje op knuffelgebied en op elk vlak zijn er mooie merken bijgekomen. Want behalve Baby-/ en Peutercadeaus verkopen we ook meer dan voldoende accessoires voor de kinderkamer.

Ik hoop dat jullie de merken die ik verkoop net zo te gek vinden als ik en wens jullie dan ook heel veel kijk- en shopplezier!

Liefs Claudia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s